Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Κατι παραπάνω απο ένα κομμάτι των MUSE


Ξεκίνησε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ το 1950 και συνεχίστηκε ακόμα μέχρι της αρχές της δεκαετίας του 60' σαν ένα πρόγραμμα ανάκρισης για την CIA.
MK-Ultra λοιπόν κατά κόσμο, το οποίο ήρθε στην επιφάνεια το 1975 από την εκκλησία της Αμερικής και ανάγκασε την εκάστοτε κυβέρνηση να μιλήσει ανοιχτά για αυτό.
Το 1973 όμως ο διευθυντής της CIA, Richard Helms πρόλαβε να καταστρέψει όλα τα αρχεία του προγράμματος και να διασωθούν μόνο μερικά και να μας κάνει γνωστό σε όλους μας αυτό το κακόβουλο πείραμα.
Βασισμένο σε ναρκωτικά ακόμα και στο LSD καθιστούσαν το θύμα ανήμπορο να ελέγξει τον εγκέφαλό του και να γίνει πειθήνιο όργανο για τους ανακριτές του. Πλύση εγκεφάλου με λίγα λόγια. Βέβαια έγιναν πειράματα πάνω σε Αμερικάνους πολίτες και ύστερα χρησιμοποιήθηκε κανονικά και με την βούλα για να διευκολύνει τις έρευνες της CIA. Μόλις ένας θάνατος επιβεβαιώθηκε επίσημα πάνω στην ανάκριση με χρήση LSD κι αυτό για την βίαιη συμπεριφορά προς το θύμα προκαλώντας του εγκεφαλικό επεισόδιο, με έντονη ροή αίματος από τη μύτη και άλλος ένας με χρήση της μεθυλενεδιοαξιαμφεταμίνη που μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και επιστροφής στο σπίτι του, πήδηξε από το παράθυρο του σπιτιού του.
Πολλές οι θεωρίες συνωμοσίας και υποψίες ότι χρησιμοποιήθηκε ακόμη και σε φύλακες.
And they are breaking through
Now we are falling
We are loosing control

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου