Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Τι θα κάνουμε το ΠΣΚ

Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ. Είναι η ώρα να βγείτε έξω. Μιας και είμαι κρυωμένος(στείλτε μου περαστικά) και θα την περάσω μέσα είπα να γράψω για βραδινές εξόδους.

Επειδή αυτό το blog δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα θα σας προτείνουμε ιδέες για όλα τα γούστα.


Αν είσαι κουλτουριάρης : Στο θέατρο Παλλάς παίζεται η όπερα της Πεντάρας σε νέα πειραματική παραγωγή. Μέχρι και στο βιογραφικό σου μπορείς να βάλεις ότι είδες αυτή τη παράσταση


Αν είσαι gourmet: To Βαρούλκο στη Πειραιώς θα ικανοποιήσει τον ουρανίσκο σου.

Αν πας και εκεί που πάνε όλοι : Πήγαινε μια βόλτα στο Γκάζι, στη σύγχρονη έκδοση της Κιβωτού του Νώε.


Αν πας και εκεί που δεν πάει κανείς : Πήγαινε σε κάποιο εναλλακτικό υπόγειο μπαρ μιας εναλλακτικής γειτονιάς που παίζει εναλλακτική μουσική. Λυπάμαι δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο.

Αν είσαι heavy metal : Οι black metallers Marduk στο Sin City την Κυριακή


Αν είσαι rock : Στο «Κύτταρο» εμφανίζεται ο Πουλικάκος και ο Γιοκαρίνης. Old school. Επίσης στο Fuzz, O Γιάννης Αγγελάκας και οι Επισκέπτες

Αν είσαι pop: O Χατζηγιάννης και οι Onirama στο Rex σου ταιριάζουν.

Αν είσαι large: Ξόδεψε από τώρα το δώρο του Πάσχα, στο Αθηνών Αρένα οπού τραγουδήσει η Άννα Βίσση. Ίσως και να νιώσεις πως είσαι και εσύ «fabulous»

Αν είσαι Hip Hop. To Σάββατο παίζει στο Bios ο Run DMC.

Αν είσαι σινεφίλ : Μην δεις το «Σέρλοκ Χόλμς» του Γκάι Ρίτσι το οποίο έχει λάβει πολύ κακές κριτικές. Δες το «Το ποτάμι ανάμεσα» που φοβερό.

Αν είσαι kinky : 4th Berlin Porn Film Festival στο Γκαγκάριν.

Αν είσαι γκέι : Παντού. Εγώ δεν είμαι Καρβέλας.

Ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε, μην μείνετε μέσα. Αλλιώς ίσως αναγκαστείτε να ξαναβρείτε το διάδοχο του Γιούρι Γκέλερ στις επαναλήψεις του ΑΝΤ1. Βέβαια αν δεν βγαίνει το budget, πάρτε ενα αρετσίνωτο απο τη κάβα της γειτονιάς σας και πείτε στην " Υγειά μας " με το Παπαδόπουλο στη ΝΕΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου