Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2010

Clear to engage Alpha One...


Call of Duty Modern Warfare 2, η συνέχεια του επιτυχημένου τίτλου που καθήλωσε πολλούς gamers ανα τον κόσμο και έφερε παγκόσμια φήμη ως τον καλύτερο εξομοιωτή πολέμου στον κόσμο!! Η ιστορία... τι άλλο κυνήγησε παγκόσμιους τρομοκράτες με τη βοήθεια τον ειδικών δυνάμεων της S.A.S. της Task 141 προσφέροντας μέγιστο ρεαλισμό στην τακτική, στο περιβάλλον και στον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό. Άψογη μηχανή γραφικών σχεδιασμένη αποκλειστικά από την Infinity Ward για το συγκεκριμένο παιχνίδι που σε βάζει κυριολεκτικά σε διάφορα μέρη του κόσμου, όπως η φαβέλες της Βραζιλίας, σε χιονισμένα τοπία στα όρη του Καζακστάν και σε εμπόλεμες ζώνες στη Washington ( ναι οι Ρώσοι μπήκαν στην Αμερική, χρόοοονια αυτή η καραμέλα...) καθώς προσπαθείς αποτρέψεις πυρηνικό βομβαρδιστικό υποβρύχιο από το να καταστρέψει τον Λευκό Οίκο.
Gaming experience ατελείωτη και αποστολές που σου κόβουν την ανάσα, διάλεξε ανάμεσα από single player, που εξελίσσεται και η ιστορία, Special-ops ειδικές μεμονωμένες αποστολές μόνος σου ή με παρέα και το αγαπημένο σε όλους multiplayer σε lan και internet.
Διαθέσιμο σε Xbox 360, Playstation 3 και PC πούλισε 4.7 εκατομμύρια κομμάτια σε 24 ώρες σε Αμερίκη και Αγγλία και του δόθηκε βραβείο στα Spike Video Games Awards 2009 για καλύτερο Shooting και Multiplayer Game.

Delta Two i'm pinned down i need supression fire....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου