Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Αντίο controllers....


Και λένε οτι μερικά πράγματα γίνονται μόνο στο cinema! H Μicrosoft βάλθηκε να μας εισάγει στο κόσμο του Matrix με το Project Natal. Το συγκεκριμένο περιφερειακό του X-Box 360 αποχαιρετάει τα χειριστήρια και βάζει ολόκληρο το σώμα σου στο κόλπο.
Με βάση την 3-D κάμερα που διαθέτει καταγράφει όλο το σώμα σου και ανάλογα με τις κινήσεις σου αντιδρά. Φωνητική αναγνώριση βεβαίως για να λες, όπως το παιδάκι στη διαφήμιση .... Φως.. ΆΝΑΨΕ !!
Τοποθετώντας το παράλληλα με την τηλεόραση και έχοντας αρκετό χώρο τριγύρω αρχίζεις να εξερευνείς τις δυνατότητές του παίζοντας βιντεοπαιχνίδια βλέποντας ταινίες, ακόμα αν έχεις internet να μιλήσεις με τους φίλους σου.
Σε ένα χρόνο αναμένεται στην παραγωγή μιας και παρουσιάστηκε ήδη στην παγκόσμια έκθεση Ε3 και η τιμή του αναμένεται. Ίσως σε ένα χρόνο το Wii να πεθάνει με ένα τόσο ισχυρό αντίπαλο και η Nintendo θα πρέπει ήδη να καταστρώνει τα σχέδιά της για μια απάντηση. Το παρακάτω βίντεο θα σας κατατοπίσει και θα μετατοπίσει το σαγόνι σας προς τα κάτω και πείτε σε έναν φίλο να σας φωτογραφίσει την ώρα που το βλέπεται σίγουρα θα έχει πλάκα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου