Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Analyze it


Το atofiobolg αναλύει την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Πάρτε μυρωδιά τι θα γίνει στα γήπεδα της χώρας το Σαββατοκύριακο.

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος: Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες. Ο Πανιώνιος δύσκολα να χάσει το παιχνίδι στην Τρίπολη. Ο Αστέρας έχει δυνατή άμυνα και το ματς πάει στο Χ2.

Εργοτέλης – Λεβαδειακός: Οι Κρητικοί θα κερδίσουν το παιχνίδι, γιατί έχουν μείνει πολύ καιρό μακριά από νίκες. Αντίθετα, οι Βοιωτοί μάζεψαν αρκετούς βαθμούς. Ο Καραγεωργίου δεν το χάνει αυτό το ματς.

Λάρισα – Ηρακλής: Αυτά τα ματς ο Κωφίδης τα διαχειρίζεται πολύ καλά, αλλά η Λάρισα δεν έχει περιθώρια για άλλη γκέλα. Ο κόσμος και ο Πηλαδάκης πιέζει πολύ τον Ουζουνίδη και οι παίκτες ήρθε η ώρα να παίξουν για τον κόουτς.

Ατρόμητος – Καβάλα: Ο Δώνης τα πάει καλά τελευταία στο πρωτάθλημα, όμως ο Μάκης αυτά τα ματς ξέρει να τα παίρνει. Πρώτο σημείο το διπλό, ακολουθεί η ισοπαλία. Με Σμόλαρεκ και τα άλλα παιδιά…

Πανθρακικός – Ξάνθη: Γελάει ο κόσμος… Ο Πανθρακικός χάνει από τα αποδυτήρια, αλλά το ματς δύσκολα θα γίνει οβεράκι.

Αρης – Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» πάνε στο Χαριλάου με Σισέ, Κατσουράνη, Σπάθα διαιτητή και Δούρο παρατηρητή. Δεν χάνει με καμία κυβέρνηση και η ομάδα του Κούπερ κάποια στιγμή θα σταματήσει να κερδίζει τους πάντες.

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Ντούσκο θα κάνει μάγκα τον Αναστόπουλο; Εδώ έκανε τον Δώνη, τον Κωφίδη και όλο το… πρωτάθλημα. Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν γίνεται να μην κερδίσει και αυτό το ματς. Για τον κόσμο της και για τον Αδαμίδη στα επίσημα.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο Ζαγοράκης ζήτησε τρεις εισαγγελείς, αλλά μάλλον θα ήθελε τρεις ακόμα στόπερ… Ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα έχει να πάρει αποτέλεσμα από τότε που ο Κούδας είχε μαλλί και ο Σαράφης αντοχές. Ο κόσμος (και ο διαιτητής) θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό και οι παίκτες τον Μπάντοβιτς. Καημένε Σάντος πάλι θα γυρίσεις στην Θεσσαλονίκη με την μούρη στο πάτωμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου