Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Τηλεοπτικές αναμνήσεις



Η ελληνική τηλεόραση περνά δύσκολες στιγμές.Οι εκπομπές ανακυκλώνονται, μεξικάνικες σαπουνόπερες ελληνοποιούνται σε μια προσπάθεια αναζωογόνησης του ελληνικού προϊόντος . Ποια είναι όμως τα πρόσωπα που πραγματικά λείπουν από τα τηλεοπτικά δρώμενα;

Ανδρέας Μικρούτσικος : H αψεγάδιαστη χωρίστρα στο περουκίνι του, οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης και μετανοίας προς την Δήμητρα Ρουμπέση και το γεγονός ότι παρουσίασε το πρώτο ελληνικό ριάλιτι τον κατατάσσουν στο πάνθεον των τηλεοπτικών προσωπικοτήτων.

Τένια Μακρή: Η ψυχαναλύτρια που έκανε το Φρόιντ να μοιάζει με μπακάλη της γειτονιάς. Πόσο μας λείπουν οι συμβουλές γάμου που μας έδινε, ο τρόπος που εκλαΐκευε τα ενδοοικογενειακά προβλήματα. Η απουσία της έδωσε το τελικό χτύπημα στην ελληνική κοινωνία.

Ρούλα Κορομηλά : Η βασίλισσα του Σαββατόβραδου. Η γυναίκα που με την ανεπανάληπτη τηλεοπτική επιτυχία ανάγκασε τον Πρετεντέρη να τραγουδάει στα σόου του ΑΝΤ1 και τον Αρναούτογλου να πετάει τούρτες στη Μαριέττα Χρουσαλά σε μια απέλπιδα προσπάθεια συγκομιδής τηλεθέασης.

Βίκυ Μιχαλολιάκου: H ερωτική εισαγγελέας που απογείωσε την trash τηλεόραση. Όλες οι σημερινές εκπομπές lifestyle μοιάζουν με φθηνές απομιμήσεις.

Νίκος Ευαγγελάτος: Ανακάλυψε κατσαρίδες σε στρώματα πολυτελών ξενοδοχείων, ποντίκια σε κουζίνες εστιατορίων, άλλα πάνω από όλα αφού παντρεύτηκε και αντέχει ακόμα την Τατιάνα Στεφανίου η τηλεοπτική επιστροφή καθίσταται αναγκαία.

Κανείς δεν σας έχει ξεχάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου