Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Η νεολαία (ή σχεδόν νεολαία) διασκεδάζει...

Τυπικό βράδυ Σαββάτου. Μια εβδομάδα σκληρής δουλειάς και ψυχικού κάματου έφτασε στο τέλος της και ποιο το καλύτερο τέλος από μια βραδιά τρελού ξεφαντώματος για να νοιώσεις ότι υπάρχει μια ακτίδα φωτός μέσα στη μουνταμάρα της καθημερινότητας. Απαραίτητο προαπαιτούμενο το καλό κέφι,και αν δεν υπάρχει ούτε αυτό, 2 whiskey on the rocks will set the mood right, όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι.

Για αυτό το Σάββατο επελέχθη discotheque- ή ντισκοτεκ ελληνιστί- της παραλιακής, βγαλμένη από το χρονοντούλαπο θυμίζοντας μας ιστορικές στιγμές του Σταμάτη Γαρδέλη αλλά και της Samantha Fox.
Η αλήθεια είναι ότι για έναν νεογιαπη-golden boy, συνηθισμένο στο trendy ντεκόρ του Island ή του Villa Mercedes, η πρώτη εικόνα ξενίζει ως και απωθεί, αλλά τελικά όλοι,ακόμα και οι γιάπηδες (ειδικά αυτοί), κρύβουμε μια δόση κιτς μέσα μας.

Η συμβουλή μας: Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία ακόμα και στα δευτεροκλασάτα στέκια της Αθήνας-στο κάτω κάτω της γραφής η καλή παρέα μετράει- (μαζί με μια φιάλη Haig-ξέρεις αυτή η καινούργια του λίτρου!!-)

Καλή διασκέδαση λοιπόν...

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Απεργίες, άμμος και ντέρμπι


Οι τελωνειακοί το βιολί τους, όσον αφορά την Αθήνα τουλάχιστον, κι ας κηρύχθηκε η απεργία τους παράνομη κάνοντάς μας να βλαστημάμε για ένα βενζινάδικο και να γεμίσουμε το autobianchi, ο νοτιάς κι αυτός το βιολοντσέλο του με την άμμο που έχει φέρει κάτω από τα αδέρφια μας στην Αφρική αναγκάζοντας μας να σιγοτραγουδούμε το πασίγνωστο τραγούδι των ΤοΤο....και.... σε ρόλο μαέστρου το ντέρμπι του μπάσκετ με τους 2 "αιώνιους" να τσακώνονται για το κύπελλο Ελλάδος. Θα τα καταφέρει η ομάδα του Γιαννάκη να δώσει μια μπούνια στον μόνιμο κατακτητή των τελευταίων 7 ετών και να πει "τέρμα ποια"? Ή.... ο πολυνίκης "Ζοτς" θα κάνει αυτό που έχει μάθει τόσα χρόνια να κάνει στον σύλλογο του Πειραιά και να μην τον αφήνει να γευτεί λίγο νέκταρ νίκης έστω και από αυτό του κυπέλλου?? Το αποτέλεσμα σε μερικές ώρες θα γίνει γνωστό μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 που λέει και ο "Πέλς" αφήνοντας πολύ μεγάλη τροφή για σχόλια, μουρμούρες και διθυραμβισμούς.

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

100.000 ασταμάτητα Watts θα χτυπίσουν....


... στις 24 Ιουνίου στη Μαλακάσα στο Terra Vibe με την άφιξη του μεγάλου φεστιβάλ στη χώρα μας.
Sonisphere λοιπόν με ηθικούς αυτουργούς τους "Big four"- Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax και συνεργούς τους Stone Sour, Mastodon και Bullet For My Valentine. H χώρα μας θα καλωσορίσει αυτό το γεγονός για πρώτη φορά και θα μεγαλώσει την λίστα με τις 10 χώρες που επισκέπτεται κάθε χρόνο.
Οι τιμές θα ξεκινήσουν από 85 γιούργια για την γενική είσοδο και μόλις εξαντληθούν θα αυξηθεί στα 95. Η τιμή για τα VIP εισιτήρια θα είναι 150ευρώ. Η προπώληση ξεκινάει από της 22 Φλεβάρη και η διάθεσή τους :
Αθήνα Ticket House, Πανεπιστημίου 42, Θεσσαλονίκη Ticket House, Μητροπόλεως 102 και μέσω internet από το www.ticketpro.gr και www.tickethouse.gr με 10% επιβάρυνση στην τιμή του εισιτηρίου

Επιλογή browser απο την Microsoft


Πέραν του Internet Explorer η Microsoft θα επιτρέπει στους χρήστες της να επιλέγουν μέσω των Windows και εναλλακτικό browser για την περιήγηση στο internet.
Η απόφαση πάρθηκε μετά από συμβούλιο μεταξύ της ευρωπαϊκής επιτροπής ανταγωνισμού της Ευρώπης και της Microsoft. Έτσι δίνεται επιλογή στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί τον IE, γνωστός στόχος κακόβουλων προγραμμάτων και Hacker, να επιλέξει μεταξύ τον Μozilla Firefox, Opera, Safari και Google Chrome.
Λες και χρησιμοποιούσα ποτέ τον Explorer .... εσένα θα περίμενα Billακο...

Big Brother style


Μήνυση κατέθεσαν γονείς μαθητή στην Πενσιλβανία, όταν οι δάσκαλοι τον μάλωσαν για την συμπεριφορά του μέσα στο δωμάτιο του!! Μάλιστα του δώσανε και φωτογραφίες με τις πράξεις του. Πως το κάνανε αυτό....? Τα laptop που μοίρασαν στο σχολείο για τους μαθητές είχαν μια συσκευή εντοπισμού που λειτουργούσε με απομακρυσμένη διαχείριση, πράγμα που ενεργοποιούσε την κάμερα του υπολογιστή ανα πάσα στιγμή.
Ο λόγος που εγκαταστάθηκε λένε οι υπεύθυνοι του σχολείου είναι σε περίπτωση που χανόταν ή κάποιος κλέψει ένα υπολογιστή να μπορούνε να τον εντοπίσουν.
Το θέμα είναι πως κάποια βρόμικα μυαλά κράταγαν βίντεο και φωτογραφίες κάποιων μαθητών σε πολύ προσωπικές στιγμές και αρκετές από αυτές... ντροπιαστικές. Η συσκευή αυτή απενεργοποιήθηκε και από δω και πέρα θα ειδοποιούν τους γονείς για το πότε θα ενεργοποιείται

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Καθαρή Δευτέρα μεσημέρι..


...και καθώς νηστεύω τρώγοντας λαγάνα ταραμά και χταποδάκι ξαφνικά το κουμπί του control της τηλεόρασής μου γυρνάει στον Alpha!! Δεν έπρεπε... και πέφτω στο τεράστιο ρεπορτάζ των δημοσιογράφων για τις ομορφότερες βουλευτίνες και ξαφνικά η λαγάνα κολλάει στο λάρυγγα γιατί δεν είχα βάλει αρκετό ταραμά και το λεγόμενο "near death experience" το έζησα! Και αφού συνήλθα λέω... εδώ πνίγεται έθνος από τα χρέη μεταφορικά και κυριολεκτικά, πάμε κατα διαόλου... και άλλους τους νοιάζει το TOP 10 τον ομορφότερων βουλευτών.... ρε δε πάααατε.... ξυπνάτε ρέεε... και ο κόσμος δε γελάει, κλαίει

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Για αυτόν δουλεύουν όλοι…


Εκτός από τα μεγάλα συμβόλαια τους, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν και μεγάλα πριμ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάτι που μοιάζει πιο κοντά από ποτέ πια… Ο Σισέ, ο Καραγκούνης και ο Λέτο θα πάρουν από 200.000 ευρώ, ο Σεϊταρίδης 150.000 ευρώ, οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καντέ και Μπιάρσμιρ από 100.000 ευρώ και ο Κατσουράνης από 50.000 ευρώ. Και μπορεί όλοι να τα έχουν δουλέψει πολύ ή λίγο, αλλά ο Γιούρκας τα παίρνει ξεκούραστα… Ούτε την φανέλα δεν έχει ιδρώσει.

Το STAR πληρώνει την Πετρούλα…


Η απόφαση του ΕΣΡ καλεί τον τηλεοπτικό σταθμό STAR να πληρώσει το τσουχτερό πρόστιμο των 70.000 ευρώ για το τουλάχιστον ιδιαίτερο δελτίο καιρού, που παρουσιάζεται στο τέλος του δελτίου ειδήσεων.Κατά την ψηφοφορία, επιεικείς με την παρουσιάστρια του δελτίου καιρού, Πετρούλα Κωστίδου ήταν οι Ιωάννης Λασκαρίδης και ο Νέστορας Κουράκης που πρότειναν πρόστιμο 50.000 ευρώ, ενώ ο Κωνσταντίνος Τσουράκης, πρότεινε σύσταση.
Πέραν του συγκεκριμένου προστίμου, στον σταθμό επιβλήθηκε και άλλο πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ για την δραματοποίηση των γεγονότων στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Και εδώ δεν έλειψαν οι υπέρμαχοι του καναλιού με την Ίριδα Αυδή,η οποία πρότεινε να «πέσει στα μαλακά» με πρόστιμο 15.000 ευρώ, αλλά και ο πρόεδρος, Ιωάννης Λασκαρίδης, μαζί με τον Κωνσταντίνο Τσουράκη, που πρότειναν σύσταση.

Μάθε παιδί μου γράμματα

Στην πολη Reading του Berkshire της Αγγλίας συμβαίνει κάτι πραγματικά περίεργο. Στα σχολεία της πόλης διδάσκονται συνολικά 150 γλώσσες! Η πολυπολιτισμικότητα της χώρας και οι εκατομμύρια άνθρωποι από διάφορες χώρες δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο φυσικά αλλά πρώτη φορά εμφανίστηκε μια τέτοια περίπτωση. Η πόλη στην προσπάθειά της να μάθουν οι γονείς των παιδιών αγγλικά ώστε σιγά - σιγά να ελαττωθούν τα μαθήματα στις άλλες γλώσσες του κόσμου , άρχισε να προσφέρει μαθήματα αγγλικών με μεγάλη έκπτωση.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Για αυτό είσαι ο καλύτερος…


Όσο ο Κόμπι Μπράιαντ σκοράρει τόσο η μόδα... αλλάζει. Η εταιρία ΝΙΚΕ παρουσίασε 70 διαφορετικών χρωμάτων t-shirts, που παρουσιάζουν την πορεία του κορυφαίου σκόρερ στο ΝΒΑ στο χρόνο και στα... νούμερα. Για τους 23.820 πόντους μάλιστα πραγματοποιήθηκε τελετή στο γήπεδο των Λέικερς, χωρίς μεγάλα χαπενινγκς αλλά με ουσία που υποδηλώνει το μεγαλείο του συγκεκριμένου παίκτη.

Και η Google tablet....


Το 2011 αναμένεται το tablet της Google το οποίο θα εμπεριέχει Chrome OS για λειτουργικό. Έτσι προθερμαίνεται το παγκόσμιο "ψαχτήρι" για να μπει κι αυτό στον χορό τον tablet και να απαντήσει στο iPad της Αpple. Την υλοποίησή του θα την φέρει σε πράξη η HTC μιας και είναι συνεργάτες για το κινητό πολυ-τηλέφωνο Nexus One.

Η φωτογραφία της ημέρας


Η ζωή είναι ωραία. Όπως και αν είσαι, πρέπει να την απολαμβάνεις. Όπως επιλέξεις…

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

To video της ημέρας

Όταν η βλακεία είναι ανίκητη, υπάρχουν τέτοια περιστατικά. Δείτε το video και απολαύστε ένα από τους πολλούς βλάκες πάνω σε αυτόν τον πλανήτη…

Ισχύει ή όχι;


«Η ελληνική κοινωνία έχει λεφτά, το ελληνικό κράτος δεν έχει...» είπε ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος. Η δήλωση του προκάλεσε αντιδράσεις. Για σκεφτείτε το ισχύει…;

Που πας με Γιαννάκη…


Θα μπορούσε να είναι η Κυριακή των Ολυμπιακών, αλλά δεν έγινε. Το «διπλό» του Παναθηναϊκού στην Λάρισα και η ήττα στο μπάσκετ από το Μαρούσι, έφερε τον Ολυμπιακό… από κάτω παντού. Και καλά στο ποδόσφαιρο το παίρνουν σιγά – σιγά χαμπάρι, αλλά στο μπάσκετ δεν χωνεύεται. Έχασαν την πρωτιά και τώρα ελπίζουν στις 20 Φεβρουαρίου να σηκώσουν κούπα μετά από πολλά χρόνια. Αν και με τον Γιαννάκη στον πάγκο, κάθε άλλο παρά πιθανό είναι κάτι τέτοιο…

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Το video της ημέρας

Το καμάρι της Πάτρας, Σπύρος Γρίβας. Μην διστάσετε. Ξέρετε πια τι να ντυθείτε για τις Απόκριες…

Νόμος είναι το δίκιο και του αγρότη


Οι μεταφορές στην Ελλάδα παρέλυσαν. Το κράτος κοιμάται. Οι αγρότες με κομματική ταυτότητα και πολλά τρακτέρ στην διάθεση τους, κάνουν κουμάντο στην δική τους Ελλάδα. Η εθνική οδός πεδίον δόξης λαμπρόν. Ο τουρισμός (εσωτερικός και εξωτερικός) εξαφανίζεται μέρα με την μέρα. Ο ελληνικός συνδικαλισμός ξεφεύγει τα όρια, χρόνο με τον χρόνο. Το κράτος, για να απαλλάξει από την πίεση της ομάδας συμφερόντων την υπόλοιπη κοινωνία, ικανοποιεί τα περισσότερα από τα αιτήματα της ομάδας συμφερόντων που, έτσι, παύει να παραβιάζει τους νόμους και επιστρέφει στην κανονικότητα ως την επόμενη κινητοποίηση.

Ο Ελληνας που ξέρει να γιορτάζει


Χθες βράδυ ένα μεγάλο, βαθύ και δυνατό πέπλο από τσίκνα είχε απλωθεί στην Αθήνα και στα περίχωρα της. Σίγουρα το ίδιο θα έγινε και στην Θεσσαλονίκη. Η Ελλάδα που ξέρει να γιορτάζει, η Ελλάδα που ξέρει να τιμά τις παραδόσεις. Αν υπάρχει και παϊδάκι στο τραπέζι, ο Ελληνας ξέρει τι πρέπει να κάνει. Μοιάζει με ιεροτελεστία όλο αυτό κάθε χρόνο…

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Το video της ημέρας

Όταν υπάρχει ένας παππάς διαφορετικός από τους άλλους. Και ως ΠΑΟΚτζης είναι πολύ πιο διαφορετικός…

Η σχέση Μπάγεβιτς – Σαμαρά

Είναι λίγο περίεργο, αλλά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Αντώνης Σαμαράς έχουν φιλική σχέση. Το πώς ξεκίνησε αποκαλύπτει σήμερα το atofioblog μέσω παλαιότερης συνέντευξης του Σέρβου τεχνικού το '96 που αναφέρθηκε και στον νυν πρόεδρο της Ν.Δ.
- Είσαστε φίλος, όμως, του Αντώνη Σαμαρά. Αυτό σημαίνει ότι θα ψηφίσετε και Πολιτική Άνοιξη στις προσεχείς εκλογές, μια που ήδη είσαστε Έλληνας και με τη βούλα, και έχετε δικαίωμα ψήφου;
«Μου βάλατε πολλά θέματα μαζεμένα. Ας τα δούμε ένα-ένα. Κατ' αρχήν, ο Αντώνης Σαμαράς είναι φίλος μου. Τον εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο. Είναι ένα πολύ καλό παιδί. Και πρέπει να πω ότι με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, από τότε που ήταν υπουργός Εξωτερικών, με την οικογένεια μου που ήρθε από το Μόσταρ. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ψηφίσω και το κόμμα του. Έπειτα είπατε ότι είμαι Έλληνας. Πράγματι αισθάνομαι Έλληνας, κατά το ήμισυ όμως. Δεν μπορεί ο άνθρωπος να ξεχάσει την καταγωγή του και να αλλάξει η νοοτροπία του. Ας μην κοροϊδευόμαστε, λοιπόν. Βασικά είμαι Γιουγκοσλάβος. Αλλά θα ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου στην Ελλάδα, σαν Έλληνας».
- Τότε τι θα ψηφίσετε;
«Η ψήφος είναι μυστική... Δεν θέλω να αρχίσω να λέω πάλι τα ίδια, γιατί θα λένε ότι είμαι ΠΑΣΟΚ! Όπως τότε που ήμουν παίχτης και έδωσα αυτή την περιβόητη συνέντευξη στον Γιώργο Λιανή. Είχα μιλήσει για την προσωπικότητα του Ανδρέα Παπανδρέου».
- Πάντα εκτιμούσατε τον σημερινό πρωθυπουργό...
«Αυτό είναι γεγονός. Και θα τον εκτιμώ πάντα. Είναι μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα, που άλλαξε την μορφή της Ελλάδας και την μοίρα των Ελλήνων. Νομίζω ότι θα αφήσει ένα μεγάλο κενό πίσω του όταν φύγει».

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Oscars 2010


Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Όσκαρ τα οποία θα απονεμηθούν στις 7 Μαρτίου. Οι ταινίες με τις περισσοτερες υποψηφιοτητες ειναι το Avatar και το The Hurt Locker.

Υποψήφιες για Όσκαρ καλύτερης ταινίας είναι φέτος για πρώτη φορά δέκα ταινίες και όχι πέντε όπως συνήθως: Avatar, The Βlind side, District 9, Μια Κάποια Εκπαίδευση, The Hurt Locker, Αδωξοι Μπάσταρδη, Precious, Ένας Σοβαρός Ανθρωπος, Ψηλά στον Ουρανό, Ραντεβού στον Αέρα.

Ο Τζέιμς Κάμερον και η πρώην σύζυγός του Κάθριν Μπίγκελοου θα «κονταροχτυπηθούν» και στην κατηγορία της καλύτερης σκηνοθεσίας (για τα Avatar και Hurt Locker αντίστοιχα), ενώ ο Κουέντιν Ταραντίνο με τους Μπάσταρδούς του, ο Τζέισον Ράιτμαν για το Ραντεβού στον Αέρα και ο Λι Ντάνιελς με το Precious συμπληρώνουν την πεντάδα.

Βραβείο Α΄ ανδρικού ρόλου διεκδικούν οι: Τζορτζ Κλούνεϊ (Ραντεβού στον Αέρα), Τζεφ Μπρίτζες (Crazy Heart), Κόλιν Φερθ (A Single Man), Μόργκαν Φρίμαν (Ανίκητος) και Τζέρεμι Ρένερ (The Hurt Locker).

Βραβείο Α' γυναικείου ρόλου διεκδικούν οι: Μέριλ Στριπ (Τζούλι και Τζούλια), Σάντρα Μπούλοκ (The Blind Side), Γκαμπουρέι Σιμπίντε (Precious), Χέλεν Μίρεν (The Last Station) και Κάρεϊ Μάλιγκαν (Μια Κάποια Εκπαίδευση).

Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου διεκδικούν οι ταινίες: The Hurt Locker, Αδωξοι Μπάσταρδη, The Messenger, A Serious Man και η ταινία της Pixar, Ψηλά στον Ουρανό, ενώ υποψήφιες για Όσκαρ διασκευασμένου σεναρίου είναι οι: District 9, Μια Κάποια Εκπαίδευση, In the Loop, Precious και Ραντεβού στον Αέρα.

Υποψήφιοι για Όσκαρ Β' ανδρικού ρόλου είναι οι: Ματ Ντέιμον για το Ανίκητος, Γούντι Χάρελσον για το The Messenger, Κρίστοφερ Πλάμερ για The Last Station, Στάνλεϊ Τούτσι για τα Παραδεισένια Οστά και το φαβορί Κρίστοφ Βαλτς για τους Αδωξους Μπάσταρδους.


Δύο υποψηφιότητες για Β΄ γυναικείο ρόλο συγκεντρώνει η ταινία Ραντεβού στον Αέρα: μία για τη Βέρα Φαρμίγκα και μία για την Αννα Κέντρικ. Η κάτοχος Χρυσής Σφαίρας Μο'νίκ είναι επίσης υποψήφια για το Precious, ενώ η πεντάδα συμπληρώνεται με την Πενέλοπε Κρουθ (για το Εννέα) και τη Μάγκι Γκίλενχαλ (Crazy Heart).

Στην κατηγορία της καλύτερης ταινίας Animation υποψήφιες είναι τα: Ψηλά στον Ουρανό, Coraline, Fantastic Mr.Fox, The Princess and the Frog, The Secret of Kells.

Οι ταινίες Ajami από το Ισραήλ, El Secreto de Sus Ojos από την Αργεντινή, The Milk of Sorrow από το Περού, Un Prophete από τη Γαλλία, Η Λευκή Κορδέλα από τη Γερμανία συναγωνίζονται για το βραβείο καλύτερης ξένης ταινίας.

Για το βραβείο μοντάζ συναγωνίζονται οι ταινίες Avatar, District 9, The Hurt Locker, Αδωξοι Μπάσταρδη, Precious.

Βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ διεκδικούν: Burma VJ, The Cove, Food, Inc., The Most Dangerous Man in America: Daniel Ellsberg and the Pentagon Papers, Which Way Home.

Υποψήφιες για Όσκαρ καλλιτεχνικής διεύθυνσης είναι οι ταινίες: Avatar, The Imaginarium of Dr. Parnassus, Εννέα, Σέρλοκ Χολμς, The Young Victoria.
Βραβείο Φωτογραφίας διεκδικούν οι ταινίες: Avatar, Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ, The Hurt Locker, Αδωξοι Μπάστερδη, Η Λευκή Κορδέλα.

Η τελετή απονομής θα γίνει στις 7 Μαρτίου και τα βραβεία θα παρουσιάσουν οι Στιβ Μάρτιν και Αλεκ Μπόλντουιν.

Η ατάκα του «αλενατόρε»


Ο Νίκος Αναστόπουλος δίνει τα χέρια με τον Χριστοβασίλη του ΠΑΣ Γιάννινα για να αναλάβει την ομάδα και πετάει την μεγάλη ατάκα της χρονιάς. «Πρόεδρε σώθηκα και σωθήκατε…» είπε ο «αλενατόρε» και έγραψε ιστορία. Πριν το σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο ο «Αναστό» είχε πει «Μην ασχολείστε, θα μαζεύουν τα πανό από το 15’». Στο 24’ ήταν 2-0 και στο 43’ 3-0. Η μεγάλη δικαίωση. «Δεν τα λέτε, όμως, δεν τα γράφετε και τα λέω μόνος μου…»

Μια ιστορία από τις ΗΠΑ



Ο δάσκαλος Joseph Gullota είχε να αντιμετωπίσει δύο από τους πιο «ομιλητικούς» μαθητές της τάξης, που την ώρα του μαθήματος τσακώνονταν μουρμουρίζοντας ο ένας στον άλλον. Τότε τους προέτρεψε να σηκωθούν και να λύσουν το θέμα που είχαν «σαν άντρες», βάζοντας τους να πλακωθούν μεταξύ τους μέσα στην τάξη, μπροστά στους συμμαθητές τους.
Το ένα παιδί κατέληξε με μελανιές σε όλο τους το πρόσωπο ενώ το άλλο με αίματα στο στόμα. Ο δάσκαλος όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού αργότερα, όταν αναγκάστηκε να τους στείλει στη νοσοκόμα του σχολείου τους είπε να πουν ψέματα ότι υποτίθεται απλώς είχαν πέσει κατά λάθος ο ένας πάνω στον άλλoν. Η κατάληξη της ιστορίας είναι ότι ο δάσκαλος βρίσκεται υπό κράτηση στην Αστυνομία, αλλά ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τους τα έκανε όλα αυτά για να τους αποδείξει πού μπορεί να σε φτάσει η άσκηση σωματικής βίας.

Μην τα λες απότομα Γιωργάκη…


Και τελικά είναι επίσημο: 1. τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης αυξάνονται. 2. Αυξάνονται και οι φόροι στα καύσιμα. Αυτές είναι οι δύο «βόμβες» που πέταξε, ελαφρά τη καρδία, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο διάγγελμα του στο Μέγαρο Μαξίμου , μετά τη συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Ενας άλλος διάσημος χωρισμός


Το συμβόλαιο του Σαλπιγγίδη λήγει το καλοκαίρι και αρνείται να το ανανεώσει, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να τον χρησιμοποιεί σαν βασικό και αυτός το ανταποδίδει με το καλύτερο που μπορεί. Το οποίο δεν είναι λίγο. Στο ματς με την ΑΕΚ έκανε περισσότερες μπούκες στην περιοχή από Ρουμάνο στην Βούλα, είχε ένα δοκάρι και ύψωσε το 1.σκάρτο70 του αναστήματος του για να σκοράρει με κεφαλιά. Ηταν από τις εμφανίσεις που στα ζευγάρια και τις ομάδες με τους παίκτες, οι αντικαταστάτες έχουν πρόβλημα στις συγκρίσεις.

Πουλάει… μετά θάνατον


Ενα «μισο - καπνισμένο» πούρο του Γουίνστον Τσόρτσιλ, από το 1941, πουλήθηκε έναντι 4.500 λιρών από την αγγλική εταιρία δημοπρασιών «Keys». Ο τότε πρωθυπουργός είχε αφήσει το πούρο του για να παραβρεθεί σε μια συνάντηση και το...πήρε ένας εργαζόμενος της «Downing Street». Ο εργαζόμενος έστειλε το αντικείμενο σε έναν φίλο του μαζί με μια σημείωση. Ο παραλαβών κράτησε το δώρο μέχρι το θάνατό του και στη συνέχεια “πέρασε” σε έναν συγγενή. Σύμφωνα με το «Skynews», το πούρο αγοράστηκε από έναν συλλέκτη στην τιμή των 4.500 λιρών αν και αναμενόταν να «πιάσει» περίπου 350 λίρες. Τον περασμένο Νοέμβριο, ένα πιάτο βουτύρου που το χρησιμοποιούσε ως τασάκι ο Τσόρτσιλ δημοπρατήθηκε στις 4.200 λίρες.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Η επιλογή της ημέρας

Ακόμα δεν θέλουμε να πάρουμε θέση ως atofioblog στο εθνικό θέμα του χωρισμού Μενεγάκη – Λάτσιου. Απλά σας προσφέρουμε το συγκεκριμένο video για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι…