Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Η νεολαία (ή σχεδόν νεολαία) διασκεδάζει...

Τυπικό βράδυ Σαββάτου. Μια εβδομάδα σκληρής δουλειάς και ψυχικού κάματου έφτασε στο τέλος της και ποιο το καλύτερο τέλος από μια βραδιά τρελού ξεφαντώματος για να νοιώσεις ότι υπάρχει μια ακτίδα φωτός μέσα στη μουνταμάρα της καθημερινότητας. Απαραίτητο προαπαιτούμενο το καλό κέφι,και αν δεν υπάρχει ούτε αυτό, 2 whiskey on the rocks will set the mood right, όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι.

Για αυτό το Σάββατο επελέχθη discotheque- ή ντισκοτεκ ελληνιστί- της παραλιακής, βγαλμένη από το χρονοντούλαπο θυμίζοντας μας ιστορικές στιγμές του Σταμάτη Γαρδέλη αλλά και της Samantha Fox.
Η αλήθεια είναι ότι για έναν νεογιαπη-golden boy, συνηθισμένο στο trendy ντεκόρ του Island ή του Villa Mercedes, η πρώτη εικόνα ξενίζει ως και απωθεί, αλλά τελικά όλοι,ακόμα και οι γιάπηδες (ειδικά αυτοί), κρύβουμε μια δόση κιτς μέσα μας.

Η συμβουλή μας: Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία ακόμα και στα δευτεροκλασάτα στέκια της Αθήνας-στο κάτω κάτω της γραφής η καλή παρέα μετράει- (μαζί με μια φιάλη Haig-ξέρεις αυτή η καινούργια του λίτρου!!-)

Καλή διασκέδαση λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου